Werken bij ons!

Vacature: Postproductie stage

Q3 en 4 2019
Heeft het Adobe pakket geen geheimen voor jou, draai jij je hand niet om voor een montage klus of toffe 2D/3D animatie en ben je het liefst dag en nacht je bezig met beeld?! Dan zijn we op zoek naar jou!
Imagine Online Video is een jong, snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in alles omtrent het maken en uitzenden van online-video voor organisaties en bedrijven. Met ons kleine, maar enthousiaste team werken we elke dag voor bekende merken en organisaties en creëren we content van concept tot montage.
We zijn op zoek naar een leergierige teamspeler, die ook prima zelfstandig aan de slag kan en die hierbij niet schroomt om zijn ideeën en creativiteit los te laten binnen ons bedrijf.

Even op een rijtje:
Je studeert aan een audiovisuele opleiding (MBO/HBO)
Het animeren en monteren zit je in het bloed
Je hebt een tovenaar met het Adobe pakket
Je bent flexibel. Een uurtje langer doorwerken, een uurtje eerder weg, voor jou geen probleem
Je bent leergierig, maar vind het niet erg om ons nog wat te leren
Je kunt goed samenwerken, maar bent ook in staat om als lonely wolf te opereren
Kennis van cameravoering is een pré

Voel jij je aangesproken? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie, CV en recent werk naar huib@imagineonlinevideo.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen bouwen aan ons concept. Denk jij als professional wat toe te kunnen voegen aan Imagine Online Video, of ben je een talentvolle stagiair op zoek naar een top-stage? Mail ons dan een open sollicitatie met een beknopte motivatie, je CV en een linkje naar wat recent werk waar jij achter kunt staan. Weet waar je aan begint!

Wij zijn doorgaans op zoek naar ondernemende vakmensen die hun creativiteit graag kwijt willen op meerdere uitvoerende gebieden van het mooie videovak!

Ben jij een ondernemende videoproductie duizendpoot, omarm je het 'online' tijdperk volledig en wil je meegroeien met de tijd, en daarmee een vast onderdeel worden in een leuk en dynamisch jonge-honden bedrijf?

Stuur dan je sollicitatie met een beknopte motivatie en een linkje naar wat van je werk naar info@imagineonlinevideo.nl!